Gratis verzending

vanaf €50,-

Wij scoren een 4/5

Veelgestelde vragen

Altijd handig om hier te kijken bij de meest voorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet tussen?  Vul het contact formulier op deze site in en wij gaan jouw vraag binnen 24 uur beantwoorden tijdens onze standaard openingstijden.

Vragen

De Jackdoek Alleskunner, Alleskunner Mini, Droogdoek en Jackmop kunnen gewassen worden op 60 graden.
– Vermijd wasverzachters.
– Droog op normale temperatuur.
– Niet bleken, strijken of chemisch reinigen om de vezels te behouden.
– Voor een optimaal resultaat de Droogdoek voor het eerste gebruik apart wassen.

Na betaling is het niet mogelijk om bestellingen te wijzigen. Voor onbetaalde bestellingen of adreswijzigingen, neem contact met ons op.

Indien uw bestelling nog niet is verzonden, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

•  Als een artikel niet op voorraad is, kan de levering wat langer op zich laten wachten. Bij elk artikel vermelden we de levertijd.

•  Bezorgtijden wijken af als je op een Waddeneiland woont.

•  Op officiële feestdagen en weekenden is ons team ook aan het genieten van de vrije tijd, tijdens deze dagen verwerken en versturen we niet.

Betalingen

We bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

– iDEAL
– Klarna

Voor elk pakket dat je van ons ontvangt, zetten we een factuur klaar in jouw persoonlijke account onder Mijn bestellingen bij “Details bestelling”. Deze kun je ook als garantiebewijs gebruiken, mocht je die eventueel nodig hebben.

Levering

Bij bestedingen tot € 50,- bedragen onze bezorgkosten altijd €4,75, ongeacht de omvang van het pakket. Voor bestellingen vanaf €50,- is de bezorging gratis.

Bestellingen worden verzonden binnen 1-3 werkdagen. Raadpleeg de veel gestelde vragen voor eventuele uitzonderingen.

Retourneren

Ons doel is om altijd hoogwaardige artikelen te leveren. Mocht er echter onverhoopt iets misgaan, dan zetten we ons in om snel een geschikte oplossing te vinden.

Jackdoek wordt handmatig en met zorg gemaakt, wat betekent dat er mogelijk kleine verschillen kunnen zijn in kleur, patroon en grootte tussen de doeken, we willen benadrukken dat deze verschillen geen invloed hebben op de kwaliteit van onze doeken.
Indien een artikel beschadigd of defect is, verzoeken wij vriendelijk dit binnen 14 dagen te melden. Wij staan klaar om samen met jou naar een passende oplossing te zoeken.

Klachten

Ons doel is om altijd hoogwaardige artikelen te leveren. Mocht er echter onverhoopt iets misgaan, dan zetten we ons in om snel een geschikte oplossing te vinden.

Bij Jackdoek streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Indien er onverhoopt iets niet naar wens is verlopen of je een klacht hebt, stellen wij het op prijs de kans te krijgen dit recht te zetten en van je te horen.
Vul onderstaand formulier in om ons op de hoogte te stellen van jouw klacht. We verzoeken je vriendelijk om alle relevante details te verstrekken, zodat we snel en effectief kunnen reageren. Ons team staat klaar om je te helpen en streven ernaar om binnen 48 uur contact met je op te nemen om het probleem op te lossen.

Klachtenformulier